voetbalzone

Nieuwe PAOK-trainer predikt rust voor wedstrijden tegen Ajax

Daniel Cabot Kerkdijk24 jul 2010, 10:32
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2010, 10:32
Advertentie

De voorbereiding van PAOK Saloniki op de belangrijke tweestrijd met Ajax in het kader van de Champions League loopt allesbehalve op rolletjes. Al 23 dagen na zijn aanstelling kreeg Mario Beretta zijn congé bij de Griekse club. Pavlos Dermitzakis is zijn opvolger en predikt met oog op de komende duels met de Amsterdammers vooral rust.

"We staan voor enkele lastige weken, maar met geduld en inzet kunnen we alles bereiken wat we maar willen", benadrukt de voormalige trainer van Panthrakikos, die een contract voor één seizoen tekende. "Daar hebben we wel de steun van de fans voor nodig. Het is nu zaak om vooral op psychologisch gebied terrein te winnen. Het is niet ideaal om al snel van trainer te veranderen."

"Maar dergelijke zaken gebeuren nou eenmaal in de voetballerij", vervolgde de 41-jarige Dermitzakis. "We moeten niet achter ons kijken, maar vooruit. Werken aan het technische en tactische aspect voor de duels met Ajax en de rest van het seizoen." Beretta was afgelopen zomer de opvolger van Fernando Santos, de nieuwe keuzeheer van Griekenland. Slechte resultaten in de voorbereiding deden hem de das om.

Bezig met laden …