voetbalzone

'Nieuwe Pirlo' bevestigt transfer, PSG bereidt zich voor op 'bijzondere dag'

Bart Kruyt16 jul 2012, 22:40
Laatst bijgewerkt: 16 jul 2012, 22:40
Advertentie

Paris Saint-Germain is druk bezig met het samenstellen van een elftal dat volgend seizoen hoge ogen kan gooien in de Champions League. Ezequiel Lavezzi en Thiago Silva werden al voor veel geld uit Italië weggehaald en Zlatan Ibrahimovic en Marco Verratti moeten volgen. Leonardo, technisch directeur van PSG, zorgt ervoor dat de supporters vannacht heerlijk kunnen slapen.

/

De sportbestuurder laat weten dat dinsdag een 'grote dag wordt' voor Paris Saint-Germain: "Vandaag (maandag, red.) zijn we nog gewoon aan het werk, maar morgen (dinsdag) wordt een bijzondere dag", zei Leonardo. Het lijkt erop dat PSG Ibrahimovic en Verratti zal gaan presenteren als nieuwe aanwinsten, al wilde Leonardo dat nieuws niet bevestigen.

Verratti, die wordt beschreven als de 'nieuwe Andrea Pirlo', zal de overstap van Pescara in ieder geval zeker maken. PSG betaalt twaalf miljoen euro voor de middenvelder. "Ik kan niet wachten om te beginnen", zei Verratti maandagavond. "Dit was een kans die ik niet kon laten lopen. Ik ga samenspelen met spelers die ik alleen ken van tv. Ik kijk er naar uit, maar zal Pescara nooit vergeten en op een dag wil ik terugkeren."

Bezig met laden …