voetbalzone

Nieuwe tegenvaller voor Real Madrid: Modric moet maand langer toekijken

Peter Nusselder11 feb 2015, 11:38
Laatst bijgewerkt: 11 feb 2015, 11:38
Advertentie

Het zit Carlo Ancelotti dit seizoen niet mee: de trainer van Real Madrid kan al geruime tijd niet beschikken over verdediger Sergio Ramos en spelverdeler James Rodríguez en heeft nu opnieuw slecht nieuws te horen gekregen. Het duurt waarschijnlijk nog een maand voordat Luka Modric weer inzetbaar zal zijn; hij is nog onvoldoende hersteld van zijn hamstringblessure.

voetbalzone

De Kroatisch international speelde in november met de nationale ploeg en meldde zich vervolgens geblesseerd in Madrid. Destijds werd ervan uitgegaan dat de 29-jarige middenvelder halverwege februari weer zou kunnen spelen, maar volgens Spaanse media heeft Modric langer de tijd nodig om aan zijn herstel te werken. Marca meldt dat de Kroaat zich richt op het tweede duel met Schalke 04.

In de achtste finale van de Champions League staat over een week de eerste ontmoeting met die Königsblauen op het programma, de return wordt afgewerkt op 10 maart. Vanwege een gebroken middenvoetsbeentje kan Ancelotti tot naar verwachting begin april geen beroep doen op James, terwijl ook middenvelder Sami Khedira vermoedelijk pas in maart weer hersteld is van zijn spierblessure.

Bezig met laden …