voetbalzone

Nioplias: 'We zijn niet de eerste ploeg die verliest bij Barcelona'

Bart Kruyt15 sep 2010, 07:41
Laatst bijgewerkt: 15 sep 2010, 07:41
Advertentie

Nikos Nioplias had niet veel moeite om de 5-1 nederlaag bij Barcelona te verwerken. De coach van Panathinaikos had de Spaans landskampioen zijn ploeg bij tijd en wijlen van het kastje naar de muur zien sturen en realiseerde dat een goed resultaat er simpelweg niet inzat. “Maar we zijn niet de eerste ploeg die verliest bij Barcelona”, zei Nioplias.

De oefenmeester schaamde zich dan ook absoluut niet. “Geen enkele ploeg is in staat om te domineren in het Camp Nou. Barcelona heeft simpelweg teveel kwaliteit en als ze een dag hebben waarop alles lukt, zoals vandaag, dan zijn ze niet te houden. Ik kan mijn spelers absoluut niets verwijten”, zei Nioplias.

Sydney Govou bracht de Grieken nog wel op voorsprong, maar daarna was het Barcelona dat de klok sloeg. “Dit had niets te maken met één of twee spelers die wat minder spelen: het was gewoon onmogelijk om deze wedstrijd te controleren”, concludeerde Nioplias. “We moeten nu niet bij de pakken neer gaan zitten. Het doel blijft om de volgende ronde te halen.”

Bezig met laden …