voetbalzone

Noa Lang is voor het eerst vader en openbaart zeer bijzondere naam voor baby

Rian Rosendaal27 apr 2023, 19:09
Laatst bijgewerkt: 27 apr 2023, 19:09
Advertentie

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Noa Lang is dinsdag voor de eerste keer vader geworden, zo blijkt uit een post op Instagram. Blossom de Weerd, de vriendin van de 23-jarige vleugelaanvaller van Club Brugge, is namelijk bevallen van een zoon met de naam Navy Livai. Opmerkelijk is dat de naam Navy slechts elf keer voorkomt als naam voor een jongetje in de Voornamenbank. De dolgelukkige Lang rept via de sociale media over 'de grootste zegening'.

"Woorden kunnen niet omschrijven hoe ik me nu voel... Ik ben zo ontzettend gelukkig en dankbaar dat God ons heeft gezegend met jouw aanwezigheid. Vader van jou worden is het belangrijkste wat ik heb bereikt in mijn leven en ik ben klaar om alle verantwoordelijkheid te dragen om je op te voeden tot een man. Wees gewoon jezelf jongen, en maak een impact op deze aarde", zo valt te lezen op Instagram.

Lang wordt in de comments bedolven onder de felicitaties. Onder meer Nathan Aké, Georginio Wijnaldum, Wout Weghorst, Leroy Fer en Jeffrey Bruma leven mee met de buitenspeler, die normaal gesproken zondag weer in actie komt voor Club Brugge. De Belgische grootmacht begint die dag tegen Racing Genk aan de kampioensronde in de Jupiler Pro League.

Bezig met laden …