Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang keert in nieuwe, bijzondere rol terug in basis van PSV

Laatste update:

De opstelling van PSV voor het duel met Almere City is bekend. Peter Bosz voert ten opzichte van het verloren bekerduel met Feyenoord (1-0) twee wijzigingen door. Walter Benítez neemt de plek van Joël Drommel in, terwijl Malik Tillman wordt vervangen door Noa Lang. De van origine aanvaller begint dus op het middenveld. Het duel in het Philips Stadion begint om 18:45 uur en is te zien op ESPN 1.

Doelman Benítez heeft vier verdedigers voor zich staan: Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest. Jerdy Schouten staat in een controlerende rol voor de defensie en vormt het middenveld met Guus Til en Lang. Spits Luuk de Jong wordt geflankeerd door Johan Bakayoko (rechts) en Hirving Lozano (links).

PSV heeft afgelopen week voor het eerst dit seizoen op nationaal niveau een paar klappen ontvangen. Nadat bij FC Utrecht een zegerecord uitbleef (1-1) ging het afgelopen woensdag mis tegen Feyenoord, dat in de eigen Kuip met 1-0 te sterk was. Na de wedstrijd werd duidelijk dat Tillman lichte klachten had en dat hij er niet bij zou zijn tegen Almere. Ook Joey Veerman (kuit), Armel Bella-Kotchap (schouder) en Ismael Saibari (Afrika Cup) ontbreken nog.

PSV en Almere hebben het in de historie slechts tweemaal tegen elkaar opgenomen. Beide keren won PSV in Flevoland en zaterdag mag de koploper het voor het eerst in eigen huis opnemen tegen de ploeg van Alex Pastoor. PSV is, inclusief vorig seizoen, nu al 34 Eredivisie-duels op rij ongeslagen. Als PSV niet verliest evenaart het het clubrecord uit 1987-1988, toen het 35 duels op rij niet verloor. Als PSV wint, doet het dat voor de 1400ste keer in de Eredivisie-historie.

Almere weet dat het bepaald niet als favoriet afreist naar het Philips Stadion, al kent het een uitstekende periode in de Eredivisie met zeven punten uit zijn laatste drie duels. Afgelopen woensdag overtuigde Almere echter allerminst tegen Fortuna Sittard (0-0). De club staat voor de start van deze speelronde dertiende met zes punten meer dan nummer zestien RKC Waalwijk.

Eerder dit seizoen won PSV kinderlijk eenvoudig met 0-4 in het Yanmar Stadion, dankzij treffers van Til, Lozano, Veerman en Ricardo Pepi. Pastoor heeft echter vertrouwen in een goede afloop. "We spelen om te winnen", vertelde hij bij Omroep Flevoland. "Wie de tegenstander ook is, als je niet in een resultaat gelooft, dan kun je je ook de buskosten besparen." Pastoor kan niet beschikken over de geblesseerde Christopher Mamengi.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Til, Schouten, Lang; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Opstelling Almere City: Bakker; Jacobs, Van Bruggen, Mbe Soh, Floranus; Peña, Koopmeiners, Resink; Ritsmeester van de Kamp, Robinet, Cathline.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Keeper is toch geen wijziging is toch gewoon beker keeper

27 januari 2024 om 17:39

Ten opzichte van de bekerwedstrijd tegen Feyenoord is het dan toch gewoon nog steeds een wijziging van keeper?

Makkelijke overwinning voor PSV 4-0

27 januari 2024 om 17:40

Zodra de 1e voor PSV erin ligt walsen ze erover heen. Maar Almere is wel echt een stugge ploeg. Niet voor niks al 7x de 0 gehouden dit seizoen. Dus hoelanger het 0-0 blijft hoe meer ik Almere de kans acht op een klein resultaat, ook omdat Psv niet in allerbeste doen is laatste tijd.

27 januari 2024 om 17:48

Klopt dat het een stugge ploeg is, maar PSV speelt thuis en voor de 'mindere' twee wedstrijden scoorden hun er op los met een gemiddelde van 3 goals verschil.

Tegen Almere city kan je prima met Lang in een vrije rol spelen. Ik verwacht een makkelijke overwinning met een getergd psv

Heerlijk aanvallende opstelling van Bosz. Altijd al een keer Noa op 10 willen zien.

Einde van PSV. Almere wint met 2-1, de crisis slaat toe. Noa Lang schrijft een disstrack als opvolger van Noa7k op je feestje en Feyenoord pakt de titel alsnog. Nee zonder dollen, PSV gaat dit winnen. Almere valt me niet tegen dit seizoen moet ik eerlijk toegeven maar PSV is veel te sterk normaliter.

27 januari 2024 om 18:34

Hahaha ben benieuwd naar de disstrack. Iets met Higler en de KNVB?

Als het maar geen afknapper wordt. Noa Lang op die positie bedoel ik dan.

De tendens rond PSV in bepaalde media vind ik echt heel merkwaardig. Deze mensen lopen na 17 opeenvolgende overwinningen en een Champions League overwintering tegen een gelijkspelletje en een onfortuinlijke beker nederlaag aan en er wordt gesproken alsof ze in een diepe crisis verkeren. First world problems.

27 januari 2024 om 18:17

Die crisis is wel overdreven. Maar het missen van veerman en saibari geeft wel aan dat we teveel van die twee afhankelijk zijn. En dat de breedte nog niet goed genoeg is. Volgende week uit bij Ajax gaan we ook echt niet winnen en dan is het gat nog 7 punten.

27 januari 2024 om 18:20

Geef je Ajax wel erg veel credits hoor als je nu gelijk een verliespartij verwacht 😅 Ik denk zoals die Mauro speelde tegen Feyenoord dat het direct onze beste middenvelder zou zijn geweest als Henderson niet was gekomen. De nummer 2 van de eredivisie had gewoon enorm veel mazzel met de uitkomst van dat strafschopmoment, maar als je zulke belangrijke spelers mist en dan nog niet eens onder doet voor hen in een uit wedstrijd, dan bewijst dat juist hoe sterk de selectie van Psv is. Buiten dat moet Feyenoord ook nog maar eens van Twente en Az weten te winnen de komende weken.

27 januari 2024 om 18:40

Qua selectie hoort Ajax nog steeds in de top 3 van nl. zou niet weten waarom wij daar gaan winnen. Door het gebrek aan middenvelders zal ramalho er wel instaan. Dan ook nog Dest die niet kan verdedigen en er is genoeg voor ajax mogelijk.

27 januari 2024 om 18:41

Als Veerman en Tilman fit zijn volgende week, verwacht ik dat PSV tamelijk probleemloos wint in Amsterdam. De stabiliteit zal met Henderson bij ons hopelijk toenemen, maar ik verwacht geen wonderen. Zeker niet op z'n korte termijn. De gaten op ons middenveld zijn op zijn tijd nog steeds gigantisch, en dat is precies waar PSV in excelleert.

27 januari 2024 om 18:43

Cuco. Omdat je van de nummer 2, die nog wel een stukje boven Ajax uit steekt dit seizoen, dus ook met de huidige selectie had kunnen winnen en jullie vrij veel gemak hebben gehad tegen de huidige nummers 3 en 4. Ajax is in de verdediging en in de omschakeling ook nog steeds zo lek als een mandje, hopelijk gaat Henderson daar iets verandering in brengen, maar dat zal ook niet van de 1 op de andere week zo zijn.

27 januari 2024 om 19:10

Doe normaal joh, met een fitte selectie rollen jullie Ajax probleemloos op.

Bij de kop dacht ik misschien dat ie terugkeerde als VAR ofzo. Almere thuis zal psv met wie dan ook op het veld wel winnen. Toch jammer dat ze niet nu een lastige pot er achteraan krijgen.

Ik zou deze pot overslaan maar hier ga ik toch voor zitten hoor, de terugkeer van Lang op het middenveld na al die jaren. Denk persoonlijk dat dit aanvallend de beste samenstelling is van PSV met Lozano & Bakayoko op de flanken en Lang op 10, nu nog Til eruit voor Veerman of Saibari en je kan prachtig voetbal spelen.

Het voetbal dat hij probeert te spelen spreekt me echt aan. Maar ergens onttrekt me toch het Bosz effect niet.. Het begin is knallen, vol verbijstering voor de competitie, daarna een verval?

Dortmund 1e seizoenshelft records gebroken (minste tegengoals meen ik?) Lyon flinke winstreeks welk de internationale kranten haalde. Maar telkens na de winterstop een soort van verval die hem uiteindelijk de kop kost.

Ik laat me verrassen de 2e seizoenshelft!

Leuk dat lang weer een keer meedoet!
Heeft nog weinig betekend buiten zijn grote mond!
Laat maar zien dan!

PSV wint makkie van Almere zonder twijfel.... Volgende week zullen ze zwaar krijgen van Ajax hopelijk

Hoe speelt Noa?
Oh is er alweer uit zie ik!
Wat n topper!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren