voetbalzone

Noa Lang komt via Instagram met reactie op vervelend nieuws

Wessel Antes19 okt 2023, 13:43
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 02:12
Advertentie

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Noa Lang werkt hard aan zijn herstel in de sportschool van PSV, zo laat hij zijn volgers op Instagram weten middels een foto. Woensdagavond laat kwam clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International met het nieuws dat de kans groot is dat Lang zaterdagavond nog afwezig zal zijn bij PSV, wanneer de Eindhovenaren het opnemen tegen Fortuna Sittard.

voetbalzone

Volgens Timmer is het ook nog maar ‘zeer de vraag’ of Lang wel in actie kan komen tegen RC Lens en Ajax. Volgens bronnen van het Eindhovens Dagblad lijkt het uitgesloten dat PSV in die wedstrijden kan beschikken over de nummer 7. De vleugelspeler heeft ‘zeer waarschijnlijk’ nog wat langer nodig om fit te worden, zo klinkt het. Lang heeft dit seizoen al twee keer eerder last van zijn hamstring gehad, maar laat aan zijn volgers zien dat hij alweer hard werkt aan een spoedig herstel.

Bezig met laden …