Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang maakt snel vrienden in het team bij PSV: ‘We hebben een goede klik’

Laatste update:

Johan Bakayoko kijkt dit seizoen uit naar de samenwerking tussen hem en Noa Lang. Laatstgenoemde maakte deze zomer de overstap van Club Brugge naar PSV en heeft direct indruk gemaakt op de Belgisch international. Bakayoko werd zondagavond matchwinner bij de Eindhovenaren in het oefenduel met Nottingham Forest (1-0), terwijl Lang in positieve zin opviel met veel dreiging en enkele fraaie acties.

“Noa Lang is echt een hele leuke jongen", vertelt Bakayoko enthousiast over zijn nieuwe ploeggenoot tegenover Veronica. "Ik kende hem al een beetje van de televisie, maar hij is echt een topgast. Ik heb een hele goede connectie met hem. We kunnen elkaar zeker goed vinden en hopelijk wordt dat alleen nog maar meer. Hopelijk kunnen wij samen een plezier zijn voor heel PSV.”

Bakayoko wist tegen Nottingham na ruim een uur spelen de score voor PSV te openen. De aanvaller creëerde net buiten het zestienmetergebied ruimte voor zichzelf en produceerde vervolgens een harde schuiver in de benedenhoek. Bakayoko speelde in de laatste generale in aanloop naar de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord de volle negentig minuten. Volgens hem wil het niet direct zeggen dat hij vrijdag in De Kuip ook kan rekenen op een basisplaats. “We kijken gewoon wedstrijd per wedstrijd en de trainer maakt zijn beslissingen.”

PSV hoopt zich tijdens de zomerse transferwindow nog te versterken met een nieuwe aanvaller. Bakayoko houdt zich echter niet bezig met de mogelijke komst van een extra concurrent. "Als we daar het team mee kunnen versterken, waarom niet. Het is niet mijn rol om te kiezen wie komt en wie niet komt. Ik sta achter onze technisch directeur (Earnest Stewart, red.). Maar zo lang ik presteer, dan maakt het niet uit wie er komt."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Verwacht dit seizoen ook veel van beide flanken. Lang is gewoon een goede speler die ik na ons alsnog naar een Europese (sub)topper zie gaan en Bakayoko idem dito. Hoorde dat ze voor Bakayoko nu al 30 miljoen wilde betalen.

31 juli 2023 om 08:07

Baka en Lang zijn beiden toch wel wat stapjes achteruit ten opzichte van Madueke en Gakpo vind ik. Als Pepi wordt opgesteld en er een fatsoenlijke aanvallende middenvelder wordt gehaald kan het aanvallend wel lekker gaan lopen.

31 juli 2023 om 10:11

Madueke was in zijn tijd bij PSV nog wel écht wisselvallig. Heb overigens geen idee hoe hij het nu doet. In potentie is het een topper, maar was nog niet echt overtuigd van hem.

31 juli 2023 om 10:48

Pieter

" Lang is gewoon een goede speler "

Ja zker een prima speler, alleen moet dan gewoon zijn ding doen. Niet geforceerd proberen de leider te zijn en denken alles moet via hem. Als hij geforceerd gaat proberen leider te zijn, dan vergeet hij te ballen.

31 juli 2023 om 15:20

@mrkrillin

Vind je Lang als een zelfzuchtige speler ogen? Gewoon serieuze vraag.

Ik ken hem bijna alleen maar van het NL elftal en daar oogt hij gewoon solidair. Probeert altijd de juiste keuze te maken.

31 juli 2023 om 15:24

Origami

Wat ik bedoel, hij is een type die te graag het mannetje wil zijn.dit kan denk ik tegen hem werken als het niet draait en hij dan continue probeert net die beslissende actie te maken of goal.
Dan kan hij vergeten te voetballen en aan de taken te houden.

31 juli 2023 om 20:13

Het probleem is alleen dat die verdediging nog steeds hetzelfde is. Daar moeten wel echt twee versterkingen bij. Met zo'n verdediging maakt het niet uit wat voor aanval je hebt. Je bent net zo sterk voorin als dat je kwetsbaar bent achterin.

Je ziet aan hem dat hij weer een jaartje verder is.
Zowel zijn lichaam wat steeds meer uitstraalt als ook zijn spel wat steeds volwassener oogt.
Dat hij vorig jaar veel minuten heeft kunnen maken daar plukt hij nu de vruchten van.
Voor PSV te hopen dat hij nog zeker 2jaar blijft, dan levert hij een mooie cent op.

Ze speelden beiden ook sterk. Net als Sangaré, Sambo en Veerman. Sowieso een erg leuk PSV mogen aanschouwen gisteren. Ben heel erg benieuwd naar hun seizoen

31 juli 2023 om 08:02

Iedereen weet waar de pijnpunten liggen bij PSV, maar qua middenveld / aanval hebben ze met Bosz wel echt een goeie die ze kan laten excelleren.

31 juli 2023 om 12:53

Vond Sambo niet goed spelen. De andere twee wel heel goed.

31 juli 2023 om 13:24

Oh, ik vond hem echt prima. Ik heb trouwens alleen de eerste helft gezien ook. Misschien dat hij de tweede wat wegzakte? Overigens had ik ook weinig verwachtingen van hem en had ik ook verwacht dat "jullie" Van Ewijk bij ons zouden oppikken, maar hij stelde me zeker niet teleur

Lang en Bakayoko zijn gewoon uitstekende spelers voor op de flanken vind ik. Dat gaat zeker een wapen worden van PSV dit jaar.

Zoveel zin in de competitie, benieuwd waar iedereen nu echt staat.

31 juli 2023 om 10:42

Ik maak mij wel zorgen om de breedte van de selectie. El Ghazi is een aantal keer aardig ingevallen, maar als basisspeler was hij consequent de aller-slechtste van het veld. Vertessen is niet echt een spits, niet echt een buitenspeler en blijft veel te wisselvallig. Verder heb je Pepi die als valse spits kan spelen, maar daarna houdt het wel een beetje op met Van Duiven en Kwaaitaal als talenten.

Leuke vleugels heeft PSV zo. Hopen dat de jongens het beetje kunnen laten draaien, toch een sterke aanval naar mijn mening.

Een aanval met Lang Pepi en Bakayoko is toch echt wel prima hoor.
De Jong erachter als pinchhitter.

Op de vleugels zag het er gisteren wel goed uit vanaf de tribune. idd met Lang en Bakayoko. Alleen blijf erbij dat Pepi de voorkeur moet krijgen boven Luuk. Middenveld stond ook wel goed. Babadi kan de verrassing worden van dit seizoen. Verdediging is bekend inmiddels als daar niks bij komt krijgen we weer veel tegen Goals.

Weet niet wie deze onzin typt, maar PSV wilt zich aanvallend helemaal niet meer versterken. Wakker worden Ajakszone.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren