voetbalzone

Noodgedwongen plek op tribune voor Drenthe zint Trezeguet niet

Robert Smid29 okt 2010, 14:16
Laatst bijgewerkt: 29 okt 2010, 14:16
Advertentie
/

Bij Hércules spreekt men er schande van dat Royston Drenthe niet mee kan spelen tegen zijn oorspronkelijke werkgever Real Madrid. De Nederlander zou eventueel opgesteld kunnen worden, maar dat zal de promovendus dan wel een bedrag van twee miljoen euro gaan kosten. Drenthe heeft er al over getwijfeld om misschien zelf dat bedrag te dokken.

Bij de selectie van Hércules snapt men niets van de handelswijze van Real Madrid. Zo ook routinier David Trezeguet niet. Hij noemde de houding van de Koninklijke ‘absurd’. “Dit heeft toch helemaal geen zin? Dit zijn een aantal dingen in het moderne voetbal die mij totaal niet aan staan. Het zou voor ons een groot verlies zijn als Royston niet mee mag doen. Hij hoort in dit systeem thuis.”

Clubeigenaar Enrique Ortiz zou nog een poging hebben gewaagd bij zijn Real-collega Florentino Pérez een lagere boete te bedingen, maar daar willen de Madrilenen niets van weten. Drenthe is volledig opgeleefd bij Hércules, waar hij in tegenstelling tot bij Real Madrid wél een vaste waarde is. Met zijn bevlogen spel en vele assists is Drenthe uitgegroeid tot een gewaardeerde kracht bij de nieuwkomer in de Primera División.

Bezig met laden …