voetbalzone

Notts County wisselt na half jaar definitief opnieuw van eigenaar

Erik van Dam12 dec 2009, 13:55
Laatst bijgewerkt: 12 dec 2009, 13:55
Advertentie

De overname van Notts County door de investeringsmaatschappij van Peter Trembling is rond. De zakenpartner van trainer Sven-Göran Eriksson bevestigt zaterdagmiddag aan BBC Sport dat hij de club heeft overgenomen van het Arabische Munto Finance. Dat consortium was pas sinds vijf maanden de eigenaar van de vereniging.

Trembling richt in het Engelse medium een dankwoord aan Munto Finance. “Ik dank hen voor de manier waarop ze de verkoop van de club hebben afgehandeld. Zij zijn verantwoordelijk voor het veranderen van het uiterlijk. Nu koesteren wij ambities om dit jaar promotie af te dwingen en continuïteit te behalen in het Championship en daarboven.”

Trembling benadrukt dat hij niet van plan is snel weg te lopen van het nieuwe ‘project’. Hij wil werken aan een verdere vergroting van de achterban van Notts County. Het is niet bekend hoeveel Notts County heeft gekost. De club heeft het zwaar in de League Two en ontdeed zich onlangs al van manager Ian McParland, een levende legende bij The Magpies.

Bezig met laden …