voetbalzone

Notts County zet manager na tien dienstjaren op straat

12 okt 2009, 15:53
Laatst bijgewerkt: 12 okt 2009, 15:53
Advertentie
De weg voor een trainer van grote naam ligt open bij het ambitieuze Notts County. Technisch directeur Sven-Göran Eriksson gaf maandag slecht nieuws aan manager Ian McParland, die zijn bureau moest leeghalen en de club kon verlaten. De trainer wordt verantwoordelijk gehouden voor de volgens de eigenaren magere resultaten.

Notts County staat momenteel vijfde in de League Two, met een respectabele achterstand van vier punten op lijstaanvoerder Bournemouth. Het ambitieuze Arabische consortium dat de club in bezit heeft vind dit niet voldoende en gaf Eriksson de taak om McParland na tien dienstjaren (acht als speler en twee als trainer) te ontslaan.

De Zweed gaat nu op zoek naar een nieuwe oefenmeester en de diverse Britse tabloids gaan er van uit dat er een ‘grote naam’ zal worden gevraagd. Even geleden werd de Italiaan Roberto Mancini al met Notts County in verband gebracht, terwijl ook Luciano Spalletti wordt genoemd. The Magpies hebben de ambitie om snel door te stoten richting de Premier League.
Bezig met laden …