voetbalzone

Novo langer verbonden aan Rangers

22 dec 2007, 09:56
Laatst bijgewerkt: 22 dec 2007, 09:56
Advertentie
Nacho Novo was vrijdag een blij man, toen hij zijn nieuwe contract bij Glasgow Rangers voorzag van zijn krabbel. De Spanjaard verlengde zijn verbintenis tot de zomer van 2010 op Ibrox Park.

Na maanden van speculatie over de toekomst van de 28-jarige Novo, konden club en speler gisteren opgetogen het weekend in. De aanvaller liet weten zeer opgetogen te zijn met zijn nieuwe verbintenis. "Ik ben echt ontzettend blij, dit is precies wat ik wilde," liet Novo weten tegenover de officiële website van de Rangers. "Het was belangrijk voor mij om met twee jaar bij te tekenen, omdat ik het hier ontzettend naar mijn zin heb."

"Rangers is de club waar ik een zwak voor heb. Het bestuur, de technische staf en de ploeg hebben altijd achter mij gestaan, waardoor ik mij gewaardeerd voel. Daar wil ik iets voor terug doen door nog meer doelpunten in dienst van de Rangers te maken."

Nacho Novo begon zijn carrière in 1999 voor het nietige Spaanse Huesca. In 2001 maakte hij de oversteek naar Schotland, waar hij eerst voor Raith Rovers en Dundee speelde. In 2004 stapte de aanvaller over naar Glasgow Rangers, waar hij bijna honderd competitiewedstrijd voor uit is gekomen.
Bezig met laden …