voetbalzone

‘Nu Gerrard en Suárez weg zijn, is hij de nieuwe man bij Liverpool’

Yanick Vos29 okt 2016, 10:40
Laatst bijgewerkt: 29 okt 2016, 10:40
Advertentie
/

Philippe Coutinho is het huidige seizoen sterk uit de startblokken gekomen, ziet ook Jamie Carragher. De oud-international is lyrisch over de Braziliaans international en omschrijft hem als 'de perfecte nummer tien'.

Na negen competitiewedstrijden staat Liverpool in punten samen aan kop met Manchester City en Arsenal. Coutinho is mede verantwoordelijk voor dat succes. Waar Carragher, die zijn gehele loopbaan bij Liverpool speelde, eerder geen groot fan was van Coutinho, is hij nu bijgedraaid. "Philippe Coutinho werd in het verleden wel vaker in verband gebracht met clubs als Real Madrid, dat nam ik nooit zo serieus", schrijft Carragher in zijn column voor de Daily Mail. "Nu is dat wel anders. Hij groeit uit tot de perfecte nummer tien voor Liverpool."

"Hij is tegenwoordig één van de sterspelers van de Premier League, de drijvende kracht achter de indrukwekkende start van Liverpool. Hij kan voor de club de sleutel zijn op weg naar het kampioenschap", vervolgt Carragher. "Hij speelt op zo'n hoog niveau dat je hem op 'tien' kan zetten bij alle concurrenten: Manchester City, Arsenal, Tottenham Hotspur, Chelsea en Manchester United. Nu Steven Gerrard en Luis Suárez weg zijn, is hij de nieuwe man bij Liverpool."

Bezig met laden …