voetbalzone

'Nu word ik neergezet als een geldwolf, maar dat ben ik helemaal niet'

Bart Kruyt14 aug 2013, 00:10
Laatst bijgewerkt: 14 aug 2013, 00:10
Advertentie

Berry Powel liet zijn contract bij het Spaanse Elche ontbinden en liet op Twitter weten dat hij klaar was voor 'een nieuw avontuur'. Dat avontuur leek een terugkeer bij De Graafschap te gaan worden, maar de Superboeren maakten dinsdagavond op Twitter bekend dat de onderhandelingen waren afgebroken. Het verschil tussen vraag en aanbod bleek te groot te zijn.

/

Powel baalt van de manier waarop De Graafschap de afgekapte onderhandelingen naar buiten heeft gebracht. "Het jaarsalaris lag nog onder de 50.000 euro", zegt de spits tegen Omroep Gelderland. "Daarmee kan ik niet eens in mijn onderhoud voorzien. Ik vind dat wel apart, zeg dan gewoon dat je geen geld hebt. Nu word ik door De Graafschap op Twitter neergezet als een geldwolf, maar dat ben ik helemaal niet."

Volgens de 33-jarige Powel was het verschil tussen vraag en aanbod 'helemaal niet zo groot', maar een akkoord werd er dus niet bereikt. De aanvaller, die in het verleden al 50 goals maakte in 87 wedstrijden voor De Graafschap, zoekt nu verder naar een nieuwe werkgever.

Bezig met laden …