voetbalzone

Obsceen gebaar krijgt staartje voor Szczesny: ‘Kan niet door de beugel’

Thijs Post21 feb 2014, 12:31
Laatst bijgewerkt: 21 feb 2014, 12:31
Advertentie

De wedstrijd in de Champions League tussen Arsenal en Bayern München was er voor de thuisclub een om snel te vergeten. Niet alleen verloren the Gunners met 0-2, ook krijgt het duel voor keeper Wojciech Szczesny nog een staartje. De sluitpost werd na een overtreding op Arjen Robben met een rode kaart van het veld gestuurd en daar was hij het niet mee eens, getuige zijn gebaren toen hij de catacomben opzocht.

voetbalzone

Szczesny gaf met zijn hand aan iets of iemand ‘een rukker’ te vinden. Hoewel de Europese voetbalbond UEFA nog niet heeft laten weten of de Pool zich moet verantwoorden voor de disciplinaire commissie, onderneemt manager Arsène Wenger in ieder geval wel actie. “We handelen het intern af, dit kan niet door de beugel”, geeft de oefenmeester te kennen aan Sky Sports.

“Het was een reactie uit frustratie, maar we zijn allemaal professionals. We moeten allemaal onze reacties onder controle houden, Wociech ook”, aldus Wenger. Woensdag kwam Lukasz Fabianski het veld in als vervanger van Szczesny en de kans is dus aanwezig dat de collega-Pool ook de terugwedstrijd mag keepen.

Bekijk hier de beelden:

Bezig met laden …