voetbalzone

Odense ontdoet zich in één klap van trainersduo en technisch directeur

Peter Nusselder14 sep 2010, 12:55
Laatst bijgewerkt: 14 sep 2010, 12:55
Advertentie

Twee dagen voor het Europa League-duel met Getafe lijkt het Deense Odense BK te hopen op een schokeffect. De Denen hebben trainer Lars Olsen, zijn assistant Viggo Jensen alsmede technisch directeur Kim Brink dinsdag de laan uitgestuurd, meldt de Deense club dinsdag op haar website.

“OB heeft zich gedurende de afgelopen tien jaar zeer positief ontwikkeld”, luidt een persverklaring van de club. “Kim Brink is een belangrijk onderdeel geweest van die ontwikkeling, en in de laatste drie jaar hebben Lars Olsen en Viggo Jensen er ook aan bijgedragen dat onze resultaten naar een hoog niveau zijn gegaan.” Toch willen de Denen niet verder met het trio.

“Gezien de snelheid van deze ontwikkeling is het echter natuurlijk dat er tijd komt dat dingen tot stilstand komen, en dat wij op een andere manier naar bepaalde zaken moeten gaan kijken. Daarom hebben we, gebaseerd op een evaluatie van onze ontwikkeling en resultaten in 2010, besloten om een nieuw management om het team aan te stellen en daarom hebben we de drie laten gaan.” Uffe Pedersen, Henrik Clausen en Thomas Christensen nemen hun taken over.

Bezig met laden …