voetbalzone

Oekraïners beducht voor City: ‘Ze hebben geen doorsnee spelers, of wel?’

Matthijs van Laar23 feb 2016, 16:38
Laatst bijgewerkt: 23 feb 2016, 16:38
Advertentie
/

Dinamo Kiev werd in de achtste finales van de Champions League aan Manchester City gekoppeld en aanvaller Andriy Yarmolenko weet dat het geen gemakkelijke klus wordt. De aanvaller heeft gezien dat City het momenteel moeilijk heeft in de Premier League, maar waakt voor onderschatting.

“City speelt dan misschien niet op hun best dit seizoen, maar we moeten ze niet onderschatten”, vertelt hij aan The Guardian. “Ik heb alle wedstrijden die ze de laatste weken gespeeld hebben gezien. Ze hebben een hoop blessures gehad, maar ze hebben een brede selectie en ze hebben al laten zien dat ze het gemis kunnen opvangen. Ze hebben geen doorsnee spelers, of wel?”

“Sergio Agüero is een van de beste spitsen ter wereld; afmaken, inzicht, snelheid, hij heeft het allemaal”, gaat de Oekraïens international verder. “Naast hem zou ik zeggen dat David Silva en Yaya Touré er het meest bovenuit steken, al is Fernandinho de belangrijkste verbinding tussen de verdediging en de aanval.”

Yarmolenko wordt al geruime tijd in verband gebracht met een transfer en ziet een overstap naar Manchester City eventueel ook wel zitten: “Dat is een moeilijke vraag om te beantwoorden, zeker omdat ik de mensen bij de club niet ken, maar Josep Guardiola lijkt me een aardige man en een fantastische coach.”

Bezig met laden …