voetbalzone

'Of Barcelona Messi wil verkopen? Nee, natuurlijk niet, dat klopt niet'

Bart Kruyt21 dec 2013, 14:50
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2013, 14:50
Advertentie

Waar een meningsverschil al niet voor kan zorgen. Lionel Messi haalde vanuit Argentinië behoorlijk uit naar bestuurslid Javier Faus, die stelde dat de aanvaller niet elke zes maanden een nieuw contract hoefde te krijgen. "Faus heeft totaal geen verstand van voetbal", brieste Messi. In Spanje wordt er direct weer gespeculeerd over de toekomst van de Argentijns international.

/

Op de persconferentie van zaterdag vroeg een journalist aan Gerardo Martino of Barcelona Messi wil verkopen. De coach keek de verslaggever met een verbaasde blik aan: "Nee, natuurlijk niet, dat is niet waar", zei Martino. Hij stoort zich aan de vragen die hij krijgt: "Ik ben vooral bezig met hoe het team speelt, ik houd mezelf liever niet bezig met dingen buiten het veld."

"Ik wil me blijven concentreren op het elftal en proberen het team steeds beter te laten spelen", vervolgde Martino. "Bovendien kan ik er niet veel meer over vertellen, want ik weet niet wat er allemaal gezegd is door de verschillende partijen. Ik richt me nu op de uitwedstrijd bij Getafe, we willen het jaar op een goede manier afsluiten."

Bezig met laden …