voetbalzone

‘Of hij nu 77 of 85 miljoen waard is, hij houdt zich daar niet mee bezig’

Daniel Cabot Kerkdijk31 mrt 2016, 09:10
Laatst bijgewerkt: 31 mrt 2016, 09:10
Advertentie

Roger Lukaku gaat spannende maanden tegemoet. De vader van Romelu en Jordan Lukaku weet dat zijn beide zonen belangstelling van diverse clubs genieten. Jordan, de jongste voetballende zoon en inmiddels tweevoudig Belgisch international, lijkt aan zijn laatste maanden bij KV Oostende bezig. “Jordan is klaar voor een Belgische topclub”, zo claimt Lukaku senior.

/

Jordan Lukaku, 21 jaar, was in het verleden bij Anderlecht actief, maar hij slaagde er niet in om door te breken. “Anderlecht? We zullen zien. Als hij naar het buitenland zou vertrekken, dan zal het naar een middenmoter in een grote competitie zijn. En dan zullen we zien of hij nog stappen kan zetten”, zo vertelt Lukaku senior in gesprek met Het Nieuwsblad.

De een jaar oudere Romelu Lukaku timmert al enkele jaren aan de weg. In de optiek van Roger Lukaku is zijn oudste voetballende zoon klaar voor een grotere club dan Everton. “De laatste twee jaar scoort hij veel en is hij top tegen de grote clubs. Dat doet me denken dat hij klaar is om de grote sprong te wagen.” Volgens manager Roberto Martinez is Lukaku 77 miljoen euro waard. “Of hij nu 77 of 85 miljoen waard is, hij houdt zich daar niet mee bezig.”

Bezig met laden …