voetbalzone

'Of ik al heb nagedacht over Barcelona? Nee, want ik ben een realist'

Bart Kruyt04 dec 2013, 14:49
Laatst bijgewerkt: 04 dec 2013, 14:49
Advertentie

Barcelona neemt na dit seizoen afscheid van Víctor Valdés en mogelijk wordt het aflopende contract van José Manuel Pinto niet verlengd. De Spanjaarden zijn zodoende op zoek naar in ieder geval een nieuwe keeper en misschien zelfs wel twee. Josep Maria Bartomeu heeft de interesse in José Manuel Reina en Marc-André ter Stegen inmiddels toegegeven.

/

De vicevoorzitter van Barcelona zei onlangs dat de keepers van Napoli en Borussia Mönchengladbach op een kleine shortlist staan. "Het is een compliment als zo'n grote club je werk volgt", zegt Reina, die dit seizoen door Napoli wordt gehuurd van Liverpool. "Ik neem aan dat Barcelona een plan heeft voor wanneer Valdés vertrekt en ik kan me voorstellen dat ik een van de kandidaten ben om hem op te volgen. Het motiveert me om hard te blijven werken."

"Of ik al heb nagedacht over een terugkeer naar Barcelona? Nee, want ik ben een realist", vervolgt Reina, die zijn loopbaan begon in het Camp Nou. "Zolang ik de kans niet krijg, zal ik er ook niet over nadenken. Ik heb gehoord dat Xavi, Andrés Iniesta, Pedro en Sergio Busquets positief hebben gesproken over mijn komst: daarom zijn het ook mijn vrienden! Ik ben dankbaar voor de mooie woorden, maar ben nu alleen bezig met Napoli en zet me volledig in voor deze club."

Bezig met laden …