voetbalzone

‘Of ik hem voor zestig miljoen wil verkopen? Wij hebben genoeg geleden’

Gijs Freriks30 nov 2013, 21:25
Laatst bijgewerkt: 30 nov 2013, 21:25
Advertentie

Aaron Ramsey maakte in het seizoen 2006/07 zijn debuut in het betaald voetbal bij Cardiff City en weigerde zaterdagmiddag te juichen tegen the Bluebirds. De middenvelder scoorde namens Arsenal twee keer en had daarmee een belangrijk aandeel in de 3-0 overwinning. Ramsey staat dit seizoen al op acht doelpunten in de Premier League.

/

Arsène Wenger zegt in gesprek met Engelse media dat hij niet gelooft dat de 22-jarige Ramsey zijn plafond reeds heeft bereikt. “Hij is als persoon en speler enorm gegroeid. Ik was vroeger ook middenvelder en had het mooi gevonden als ik kon wat hij kan. Hij kan verdedigen, aanvallen en scoren, wat wil je nog meer? En ik denk dat er nog meer in zit, als hij zo blijft spelen”, looft de manager de Welshman.

Een journalist vroeg Wenger ook of hij bereid is Ramsey voor bijvoorbeeld zestig miljoen euro wil verkopen. “Nee, wij willen niemand verkopen, maar het team intact houden. We hebben de afgelopen jaren genoeg geleden door spelers te verkopen en staan nu financieel sterker.” Arsenal staat door de zege op Cardiff steviger op plek één: de voorsprong op Liverpool, Everton en Chelsea bedraagt zeven punten.

Bezig met laden …