voetbalzone

'Of ik mijn laatste Klassieker heb gespeeld? We zien wel hoe het loopt'

Bart Kruyt29 okt 2012, 08:10
Laatst bijgewerkt: 29 okt 2012, 08:10
Advertentie

Binnen nu en vier dagen wil Feyenoord duidelijkheid krijgen van Kelvin Leerdam. De middenvelder annex verdediger beschikt over een aflopend contract en heeft een 'ultieme aanbieding' gekregen om de samenwerking te verlengen. Leerdam moet voor donderdag laten weten of hij op de aanbieding ingaat of wil vertrekken uit Rotterdam.

/

Als de 22-jarige Leerdam voor donderdag niets van zich laat horen, wordt de aanbieding sowieso ingetrokken. "Maar ik ga ervan uit dat we deze week gewoon correct antwoord van Kelvin krijgen", zegt technisch directeur Martin van Geel tegen NUsport. "We hebben er alles aan gedaan om hem voor Feyenoord te behouden en er ligt nu een heel mooie, ultieme aanbieding. We hopen dat hij langer bij ons blijft, maar daar zijn in dit geval wel twee partijen voor nodig."

Leerdam weigert vooralsnog meer bekend te maken over zijn toekomstplannen: "Of ik zondag mijn laatste Klassieker in De Kuip heb gespeeld? Uh… Ik ben nu met de club in gesprek. We zien wel hoe het loopt. Binnenkort zul je wel meer horen, via de club of via mij. Daar wil ik het graag bij laten." Leerdam zou in de belangstelling staan van FC Twente.

Bezig met laden …