voetbalzone

‘Of Leerdam in de winter vertrekt? We bekijken nu hoe het verder moet’

Thijs Post01 nov 2012, 14:59
Laatst bijgewerkt: 01 nov 2012, 14:59
Advertentie
/

De clubleiding van Feyenoord is blij dat trainer Ronald Koeman besloten heeft om Kelvin Leerdam niet meer op te stellen. De 22-jarige middenvelder weigert zijn contract te verlengen en verkast na het seizoen naar een andere club. Misschien komt het in de winterse transferperiode zelfs al van een transfer.

“We laten Ronald vrij om Kelvin wel of niet op te stellen”, laat technisch directeur Martin van Geel weten aan het Algemeen Dagblad. “Maar we zijn blij dat hij op deze manier met ons meedenkt. Of Leerdam in de winterstop zal worden verkocht? We gaan bekijken hoe het nu verder moet.” De international van Jong Oranje maakt donderdag in ieder geval geen deel uit van de selectie die het in het bekertoernooi opneemt tegen XerxesDZB.

Van Geel liet in een eerder stadium al weten blij te zijn met de beslissing van Koeman. “De club ondersteunt het en het is best fijn om een coach te hebben die niet aan zijn eigen voordeel denkt, maar aan wat goed is voor de toekomst van Feyenoord”, zei Van Geel tegen De Telegraaf.

Bezig met laden …