voetbalzone

'Of wij van Ajax kunnen winnen? In De Kuip is alles mogelijk'

Bart Kruyt22 okt 2012, 07:15
Laatst bijgewerkt: 22 okt 2012, 07:15
Advertentie

Feyenoord kon zondagmiddag opgelucht adem halen. De Rotterdammers wonnen al 21 jaar niet meer in De Koel, maar maakten afgelopen weekend een einde aan de slechte reeks uitwedstrijden bij VVV-Venlo, door een 2-0 achterstand om te buigen in een 2-3 overwinning. Feyenoord kan daardoor met een goed gevoel toeleven naar de Klassieker, de thuiswedstrijd tegen aartsrivaal Ajax.

/

Kostas Lamprou heeft een goed gevoel over dit aanstaande duel. "We staan in punten gelijk met Ajax en zondag moeten we proberen afstand te nemen", zegt de keeper in het Algemeen Dagblad. "Of wij van Ajax kunnen winnen? Waarom niet? We spelen in De Kuip, daar is alles mogelijk." Dat denkt ook Graziano Pellè: "Ajax thuis is voor onze supporters natuurlijk de wedstrijd van het seizoen. Uiteraard wil ik ook zondag belangrijk zijn, ik weet wat het voor de mensen betekent. Als alles klopt, kunnen wij winnen."

Feyenoord zal zondag voor de wedstrijd tegen Ajax afscheid nemen van John Guidetti. De Zweedse aanvaller schitterde vorig seizoen op huurbasis voor de Rotterdamse club en maakte nog een hattrick in de 4-2 overwinning op Ajax van 29 januari. Guidetti zal de wedstrijd van zondag ook analyseren voor Eredivisie Live.

Bezig met laden …