voetbalzone

O'Hara kampt met rugblessure en moet 'moeilijke beslissing' nemen

Bart Kruyt10 mei 2010, 20:40
Laatst bijgewerkt: 10 mei 2010, 20:40
Advertentie

Jamie O’Hara is een groot twijfelgeval voor de FA Cup-finale tegen Chelsea. De middenvelder van Portsmouth kampt met een rugblessure en kan eventueel wel spelen, maar neemt dan het risico om langdurig uit de roulatie te raken. “Ik moet voor het einde van de week een moeilijke beslissing nemen”, zei O’Hara.

/

De huurling van Tottenham Hotspur is een belangrijke schakel in het elftal van Avram Grant, maar is dus niet honderd procent fit. “Ik weet dat dit een belangrijke wedstrijd is, maar ik wil mijn team niet benadelen door te gaan spelen wanneer ik niet helemaal fit ben”, zei O’Hara. “Op ieder ander moment van het seizoen zou ik rust nemen en zou ik er misschien wel acht weken uitliggen. Maar dit is natuurlijk wel de bekerfinale.”

O’Hara miste de halve finale van het bekertoernooi al, omdat Portsmouth in deze ronde tegen Tottenham speelde en hij niet tegen zijn oorspronkelijke werkgever mocht uitkomen. “Morgen (dinsdag, red.) laat ik een prik zetten en dan zal ik zien hoe mijn rug daar op reageert”, zei O’Hara. “Daarna zal ik met de manager praten en later deze week moet ik een beslissing nemen.”

Bezig met laden …