voetbalzone

'Oké, ik ben een klootzak, een slechte coach en een slechte psycholoog'

Bart Kruyt07 jan 2011, 11:19
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2011, 11:19
Advertentie

Laszlo Bölöni viel in zijn periode bij Standard Luik al op door opvallende uitslagen en bij Racing Lens is het niet anders. De oefenmeester is momenteel met zijn ploeg op trainingskamp in Spanje en stond daar een verslaggever van L’Equipe te woord. “Ik heb me nooit bezig gehouden met mijn imago, daar ben ik veel te arrogant voor", zegt Bölöni.

/

De Roemeen heeft al ervaring met werken in Frankrijk, maar werd in het verleden ontslagen bij AS Monaco. “Monaco was een breekpunt voor mij", zegt de uitgesproken Bölöni daarover. "Oké, ik ben een klootzak. Ik ben een slechte coach en een slechte psycholoog. Ik ben ook veel te streng voor mijn spelers, alles wat je maar wil. Mijn periode bij Monaco heeft mij veel pijn gedaan, maar achteraf is gebleken dat er bij Monaco meer problemen waren dan enkel de trainer. Ik weet wat ik al had gedaan en wat ik nog gedaan heb."

In Frankrijk heeft Bölöni geen positief imago, maar daar ligt de trainer niet wakker van. "Ik heb me nooit bezig gehouden met mijn imago, daar ben ik veel te arrogant voor", zegt de Roemeen. "Het laat me koud wat de journalisten allemaal over mij schrijven. Het enige dat telt zijn de resultaten en mijn club, maar mijn imago in de Franse pers frustreert me wel.”

Bezig met laden …