voetbalzone

Olfers mist UEFA-cup duels met Deportivo

16 feb 2009, 13:11
Laatst bijgewerkt: 16 feb 2009, 13:11
Advertentie
Aalborg BK zal komende weken geen beroep kunnen doen op Steve Olfers. De Nederlandse verdediger herstelt momenteel van een liesoperatie. Volgens de medische staf zal de revalidatie ‘drie tot zes weken’ in beslag kunnen nemen. Hierdoor zal hij niet in actie komen in de UEFA Cup-duels met Deportivo la Coruña op 18 en 26 februari.

De 27-jarige Haarlemmer had al in de eerste seizoenshelft last van zijn lies. “Ik heb er in november en december mee gespeeld”, zegt de oud-Spartaan maandag tegenover Voetbal International. Nadat de klachten in de winterstop verergerden was een operatie noodzakelijk: “Het ging niet meer.”

Over zijn toekomst bij Aalborg is vooralsnog geen duidelijkheid. “Mijn contract loopt deze zomer af. Ik wacht nog op een gesprek met Aalborg.” Het valt niet uit te sluiten dat Olfers zijn verblijf in de Noord-Deense stad zal verlengen, aangezien hij een vaste waarde is in de ploeg van trainer Magnus Pehrsson.

Olfers vertrok in 2007 transfervrij bij Sparta en koos voor een Deens avontuur. In zijn eerste seizoen bij de Deense subtopper werd meteen het kampioenschap binnengehaald en dit seizoen debuteerde de voormalig verdediger van Feyenoord in de Champions League.
Bezig met laden …