voetbalzone

Olic verrast met terugkeer naar München: 'Hij geeft altijd honderd procent'

Bart Kruyt27 jul 2016, 18:28
Laatst bijgewerkt: 27 jul 2016, 18:28
Advertentie

1860 München heeft een mooie slag op de spelersmarkt geslagen. De nummer vijftien van het afgelopen seizoen in de 2. Bundesliga maakt op de officiële website bekend dat zij zich heeft weten te versterken met Ivica Olic, die zijn handtekening heeft gezet onder een eenjarig contract.

/

De 36-jarige Kroaat is transfervrij overgekomen van Hamburger SV, waar hij in het afgelopen seizoen niet verder kwam dan negen invalbeurten. Bij 1860 München hoopt Olic weer wekelijks aan spelen toe te komen. Zijn overstap betekent een terugkeer naar München, want tussen 2009 en 2012 speelde hij nog 55 competitiewedstrijden voor Bayern München. Daarin scoorde hij 22 keer.

“Een speler als Ivica heeft geen introductie nodig”, zegt technisch directeur Thomas Eichin van 1860 München over zijn nieuwste aanwinst. “Zijn cv en zijn statistieken spreken voor zich. We hebben goede gesprekken met Ivica gehad en we weten dat hij altijd honderd procent geeft. Daarmee kan hij een voorbeeld zijn voor de jonge spelers in onze selectie, die veel van hem kunnen leren.”

Bezig met laden …