voetbalzone

Olympiakos hoeft Camoranesi niet meer na komst van Rommedahl

Robert Smid14 jul 2010, 22:51
Laatst bijgewerkt: 14 jul 2010, 22:51
Advertentie
/

Olympiakos heeft laten weten geen geld meer uit te geven om Mauro Camoranesi aan de club te binden. De Italiaan met Argentijnse achtergrond stond op het verlanglijstje van de Griekse formatie en leek op weg naar Griekenland, maar de transfer gaat niet meer door. De komst van Dennis Rommedahl heeft voor een verandering van de situatie gezorgd, zo meldt een woordvoerder van Olympiakos aan persbureau ANSA.

Camoranesi was zich waarschijnlijk al aan het voorbereiden op een transfer naar Griekenland, gezien de voortgang van de gesprekken tussen Juventus en Olympiakos. Bij de Oude Dame lijkt zijn rol te zijn uitgespeeld, waardoor hij beter zijn heil bij een andere club kan zoeken. Olympiakos had twee miljoen euro voor de international over, waarna Juventus akkoord ging.

Niets leek een transfer in de weg te staan, totdat Rommedahl om de hoek kwam kijken. De Deen, die de afgelopen seizoenen bij Ajax onder contract stond, was transfervrij en kon derhalve op zoek naar een nieuwe club. Olympiakos bood hem een tweejarig contract aan, Rommedahl accepteerde het aanbod en de Griekse club presenteerde de nieuwe aanwinst direct voor het grote publiek.

Bezig met laden …