voetbalzone

Olympique Marseille presenteert Rekik en Argentijns talent

Gijs Freriks02 jul 2015, 14:10
Laatst bijgewerkt: 02 jul 2015, 14:10
Advertentie
voetbalzone

De transfers van Karim Rekik en Lucas Ocampos zijn afgerond. Olympique Marseille maakt donderdagmiddag op de officiële website melding van de komst van de twintigjarige verdediger en twintigjarige aanvaller.

De Zuid-Franse club bereikte dinsdag een principeakkoord met Rekik en de enkelvoudig Oranje-international heeft donderdag na het doorlopen van de medische keuring zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract. De linkspoot kon vorig jaar zomer ook al naar het Stade Vélodrome, maar opteerde destijds voor een tweede seizoen op huurbasis bij PSV.

Marseille heeft naar verluidt vijfenhalf miljoen euro aan Manchester City betaald voor de komst van Rekik. Ocampos speelde sinds januari op huurbasis voor l’OM en keert dus niet terug bij AS Monaco. De clubs doen geen mededelingen over de hoogte van de transfersom, maar het gaat naar verluidt om een bedrag van zeven miljoen. Ocampos heeft voor vijf jaar getekend.

“Ik ken de Franse competitie van de televisie, maar ben nog nooit naar een competitiewedstrijd van een Franse club geweest”, zei Rekik in een interview met het clubkanaal van Marseille, waarna het gesprek werd onderbroken door voorzitter Vincent Labrune, die de Nederlandse aanwinst welkom heette bij Marseille. Klik hier voor de video.

OFFICIEEL: Lucas Ocampos en Karim Rekik naar Olympique Marseille. #rekiki #psv #mcfc #monaco #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Bezig met laden …