voetbalzone

'Om eerlijk te zijn kwam ik hier omdat Rutten bij Feyenoord aan de slag ging'

Bart Kruyt08 mrt 2015, 20:28
Laatst bijgewerkt: 08 mrt 2015, 20:28
Advertentie

Feyenoord sloot een roerige week zondag goed af. De Rotterdammers maakten maandag bekend dat Fred Rutten aan het einde van dit seizoen zal vertrekken en dat nieuws hield de gemoederen in de spelersgroep behoorlijk bezig. Karim El Ahmadi vindt het jammer dat Rutten heeft besloten om weg te gaan: "De meeste spelers die ik heb gesproken balen er wel van. En ik ook", zegt hij.

voetbalzone

Rutten haalde El Ahmadi in de zomer terug naar Feyenoord. "Om eerlijk te zijn ben ik hier ook gekomen omdat hij bij Feyenoord aan de slag ging", zegt de middenvelder tegen de NOS. Afgelopen vrijdag maakte hij nog wel duidelijk dat het vertrek van Rutten niet automatisch betekent dat hij nu ook weg wil gaan.

Over een opvolger wordt ondertussen al druk gespeculeerd, maar El Ahmadi wenst daar niet aan mee te doen. "Dat laat ik aan Martin van Geel over. Feit is wel dat het een zware klus is, dat zullen heel veel trainers beamen. En dan gaan we volgend seizoen met een nieuwe trainer weer voor het kampioenschap", aldus de middenvelder.

Jordy Clasie zei voor de camera van FOX Sports dat er deze week een groepsgesprek is geweest bij Feyenoord: "Het is een week waarin veel is gebeurd. We hebben tegen elkaar gezegd dat we het seizoen goed willen afsluiten. Wij moeten ons ding doen op het veld, we blijven van wedstrijd tot wedstrijd te kijken. Blijven winnen en dan zien we wel waar we eindigen. We moeten iedere week weer de focus opbrengen", aldus de aanvoerder van Feyenoord.

Bezig met laden …