voetbalzone

‘Om eerlijk te zijn zou ik stomverbaasd zijn, als hij echt naar Arsenal gaat’

Erik van Dam29 jul 2013, 13:58
Laatst bijgewerkt: 29 jul 2013, 13:58
Advertentie

Luis Suárez houdt de gemoederen in Engeland al enkele weken bezig. De Liverpool-spits voelt zich niet meer op zijn gemak bij de club en wil vertrekken. Arsenal ziet hij zelf als een prima optie, hetgeen veel supporters bevreemdt. Zij dachten dat Suárez helemaal weg wilde uit de Premier League, maar nu lijkt het erop dat hij puur en alleen voor Champions League-voetbal wil gaan. Neil Mellor begrijpt er ook niet veel van.

/

De voormalig aanvaller was tien jaar geleden een groot talent bij the Reds, maar kende uiteindelijk een bescheiden profcarrière. Vorig jaar nam hij al afscheid van de sport. Hij volgt de ontwikkelingen nog wel met veel interesse en vindt de situatie rondom Suárez erg verwonderlijk. “Om eerlijk te zijn zou ik stomverbaasd zijn, als hij echt naar Arsenal gaat”, geeft Mellor maandag aan.

“Ik zie Liverpool gewoon niet iemand verkopen aan de rivaal. En dat is Arsenal, dit seizoen. Liverpool mikt op een top vier-klassering en hoopt dus boven Arsenal te finishen”, weet Mellor. Hij zegt wat velen voor hem ook al opmerkten: dat Suárez de fans en de club wel iets verschuldigd is. “De testimonial-wedstrijd van Steven Gerrard volgende week zou zijn ogen moeten openen: dan zie je loyaliteit.”

Bezig met laden …