voetbalzone

Onbekende dringt kamer Carcela binnen en doet zich voor als journalist

Daniel Cabot Kerkdijk26 mei 2011, 08:15
Laatst bijgewerkt: 26 mei 2011, 08:15
Advertentie

Enkele uren na de operatie van Mehdi Carcela is een onbekende de ziekenhuiskamer van de middenvelder van Standard Luik binnengedrongen. Carcela werd woensdag geopereerd aan verschillende breuken in zijn gezicht na een trap van Chris Mavinga tijdens de titelwedstrijd tegen RC Genk. Enkele uren later gaf een onbekende zich uit voor een journalist en drong de kamer binnen.

Carcela beantwoordde de vragen en liet zich zelfs door hem fotograferen. Toen er even later een dokter de kamer binnenkwam, vluchtte de zogenaamde journalist weg. Standard Luik is geschokt door het ongewenste bezoek en is vastberaden de indringer te vinden. "Mehdi was totaal van de kaart", zegt woordvoerder Sacha Daout.

"Hij gaf alleen enkele korte antwoorden en kon zelfs niet zeggen met welk accent de journalist sprak", vertelt de zegsman aan onder meer Gazet van Antwerpen. Volgens diverse Belgische media kan het medium dat het interview met de middenvelder publiceert, rekenen op een verbanning van een jaar van het trainingscomplex van de Luikenaars.

Bezig met laden …