voetbalzone

Onbespeelbaar veld zorgt voor afgelasting duel Kortrijk en Lokeren

Erik van Dam26 nov 2010, 20:15
Laatst bijgewerkt: 26 nov 2010, 20:15
Advertentie

Scheidsrechter Philippe Flament heeft een streep gehaald door de zaterdagse wedstrijd tussen KV Kortrijk en Lokeren. Het veld in het Guldensporenstadion is onbespeelbaar verklaard door de arbiter en een afgevaardigde van de Belgische voetbalbond (KBVB). Regen en sneeuw zijn debet aan de afgelasting, meldt Het Nieuwsblad.

Een nieuwe datum is nog niet bekend gemaakt door de bond. Gastheer Kortrijk staat momenteel op de negende plaats in de Jupiler Pro League, terwijl de tegenstander met de vierde stek een stuk hoger staat. Toch is het verschil van vijf punten klein en dus hadden beide ploegen goede zaken kunnen doen met een driepunter.

Vooralsnog gaan alle andere wedstrijden door. Verder staan er nog vijf confrontaties op het programma, waaronder het treffen tussen de lijstaanvoerder en hekkensluiter van de competitie: Anderlecht en Charleroi. Zondag staan er twee wedstrijden op de rol, daar VV Sint-Truiden het kwakkelende Club Brugge ontvangt en Zulte-Waregem op bezoek gaat bij KV Mechelen.

Bezig met laden …