voetbalzone

Onduidelijkheid over Leerdam: 'Ik weet het niet, ik weet het echt niet'

Bart Kruyt01 mrt 2013, 06:50
Laatst bijgewerkt: 01 mrt 2013, 06:50
Advertentie

Het is nog geen zekerheid dat Kelvin Leerdam na dit seizoen aan de slag gaat bij Vitesse. De verdediger annex middenvelder van Feyenoord is in de zomer transfervrij en bereikte weken geleden al een akkoord met de Arnhemmers over een samenwerking. Leerdam heeft echter nog steeds geen contract getekend en daardoor is het nog maar de vraag of de transfer door zal gaan.

/

Vitesse probeerde zich al in januari te versterken met de 22-jarige Leerdam, maar ondanks een akkoord tussen Ted van Leeuwen en Martin van Geel over een transfersom, kwam het niet tot een tussentijdse overgang. Leerdam zat al in Arnhem, waar algemeen directeur Erwin Kasakowski echter weigerde om zijn handtekening te zetten. De Duitser had berekend dat Van Leeuwen zijn hand had overspeeld en dat Leerdam veel te duur zou worden voor Vitesse.

De geboren Surinamer keerde teleurgesteld terug naar Rotterdam, waar hij dit seizoen niet meer voorkomt in de plannen van Ronald Koeman. Leerdam zou in principe in de zomer alsnog naar Vitesse gaan, maar Fred Rutten is plotseling vaag: "Ik weet het niet, ik weet het echt niet", zegt de oefenmeester in gesprek met het Algemeen Dagblad. Doordat er nog niets getekend is, kan Leerdam in de zomer nog transfervrij naar een andere club vertrekken.

Bezig met laden …