voetbalzone

Onduidelijkheid troef in zaak rond ‘transfervrij’ doelwit van Ajax

Thijs Post16 jun 2014, 13:30
Laatst bijgewerkt: 16 jun 2014, 13:30
Advertentie

Er heerst veel onduidelijkheid rond Robert Muric. De achttienjarige buitenspeler van Dinamo Zagreb staat in de belangstellingstelling van Ajax en volgens zijn management is hij sinds maandag transfervrij. Het jeugdcontract van de speler liep af op 15 juni. Dinamo Zagreb, dat steun krijgt van de Kroatische voetbalbond, denkt daar toch wat anders over.

voetbalzone

Als het zogenaamd doorlopende contract van Muric geldig wordt verklaard, dan zullen geïnteresseerde clubs een transfersom op tafel moeten liggen. Als hij transfervrij is, dan is een opleidingsvergoeding van 250.000 euro voldoende voor de handtekening van Muric, zo bericht Ajax Showtime.

Muric zelf heeft absoluut geen zin om terug te keren bij Dinamo Zagreb. Hij heeft zelf al een akkoord met Ajax en de voorbije maanden verscheen hij niet meer op de training van zijn werkgever. “Als Muric Dinamo Zagreb wil verlaten, dan is er altijd een manier om dat te regelen. De manier waarop het nu gaat, is niet de juiste manier”, zei een woordvoerder van de club onlangs.

Bezig met laden …