voetbalzone

O'Neill vindt zich in woorden Ferguson: 'Veld Wembley is dramatisch'

Robert Smid06 mrt 2010, 10:56
Laatst bijgewerkt: 06 mrt 2010, 10:56
Advertentie
/

In Engeland is aardig wat ophef ontstaan over de blessure van Michael Owen. De aanvaller van Manchester United speelde afgelopen weekend mee tijdens de League Cup-finale tegen Aston Villa en raakte daar zwaargeblesseerd. Sir Alex Ferguson gaf de schuld aan de zeer slechte staat van het veld in Wembley, en nu heeft ook Aston Villa-trainer Martin O'Neill zich negatief uitgelaten over de grasmat.

"Het leek er wel op alsof er de avond voor de finale een rockconcert in Wembley had plaatsgevonden", liet de oefenmeester weten tegenover persbureau AFP. "Dat kan toch niet als het gaat om het nationale stadion? Daar zijn absoluut geen excuses voor. Het stadion heeft 750 miljoen euro gekost. Dan denk je toch dat van alle aspecten van een stadion in ieder geval de grasmat er fijn bij ligt? Ik heb geen idee wat de redenen waren, maar het was in elk geval duidelijk dat deze in zeer slechte staat was."

Owen zag zijn WK-droom in duigen vallen nadat hij geblesseerd raakte in het Wembley-stadion. Als gevolg van een blessure aan zijn hamstrings staat hij nu enkele maanden aan de kant. Ferguson zei dat het 'plakkerige' veld er onder meer voor zorgde dat de Engelsman zich zwaar blesseerde.

Bezig met laden …