voetbalzone

Onfortuinlijke Vidic: 'Stojkovic moet mij een cadeautje geven'

Bart Kruyt18 jun 2010, 21:19
Laatst bijgewerkt: 18 jun 2010, 21:19
Advertentie

Nemanja Vidic dreigde te gaan uitgroeien tot de schlemiel van de wedstrijd tegen Duitsland, maar Vladimir Stojkovic voorkwam dat. De voormalig doelman van Vitesse keerde een strafschop van Lukas Podolski, die was gegeven na een merkwaardige handsbal van Vidic. “Ik was ontzettend opgelucht toen hij de strafschop keerde”, zei de verdediger.

/

Ook tegen Ghana kreeg Servie al een strafschop tegen wegens een vreemde handsbal, maar waar die pingel werd gescoord, daar stuitte Podolski op Stojkovic. “Na afloop zei ik tegen hem: ‘ik ben jou een gift verschuldigd, wat wil je hebben?’. Maar eigenlijk moet hij mij een cadeautje geven, aangezien hij door mij nu een held is geworden”, lachtte Vidic.

Stojkovic is momenteel even de held van het nationale elftal, onderstreept Neven Subotic. “Iedereen in de kleedkamer knuffelde hem”, zei hij. “Hij heeft een geweldig duel gekeept, met enkele belangrijke reddingen. Tegen Ghana gingen we onderuit door een onnodige strafschop-tegen en we waren bang dat dit opnieuw zou gebeuren. Gelukkig maakte Vladimir een fraaie redding.”

Bezig met laden …