voetbalzone

Ongelukkige De Mul in beeld bij Racing Genk

06 jan 2009, 16:03
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2009, 16:03
Advertentie
Tom de Mul heeft de optie om terug te keren naar zijn vaderland. De Belg, die vorige maand al aangaf dat hij geen toekomst meer ziet bij Sevilla, staat in de nadrukkelijke belangstelling van Racing Genk. De club wil voor het verstrijken van deze week weten of De Mul een overgang ziet zitten.

Op de officiële website maakt Genk de interesse bekend en laat het weten dat de huidige nummer vier van de Jupiler League reeds een gesprek heeft gehad met de zaakwaarnemer van De Mul. Genk heeft dit gesprek als zeer positief ervaren en wil spoedig antwoord van De Mul. Mocht deze een transfer zien zitten, dan zal Genk aankloppen bij Sevilla.

Het ligt in de lijn der verwachting dat de Spaanse hoogvlieger bereid is om aan een overgang mee te werken. De Mul komt nauwelijks in actie bij Sevilla en denkt niet dat dit spoedig zal gaan veranderen. De voormalig speler van Ajax mocht dit seizoen pas een keer in de basis beginnen en betrad driemaal als invaller het veld. Vorig jaar kwam hij tot slechts zes optredens.
Bezig met laden …