voetbalzone

'Ongemakkelijke situatie bij Real: aanvaller is onzichtbaar voor Ancelotti'

Bart Kruyt17 jan 2015, 13:34
Laatst bijgewerkt: 17 jan 2015, 13:34
Advertentie

Het gaat niet goed met de loopbaan van Javier Hernández. De aanvaller raakte overbodig bij Manchester United en werd in de zomer verhuurd aan Real Madrid, waar hij de back-up van Karim Benzema moest worden. Nu Jesé Rodríguez weer helemaal fit is na een zware knieblessure, komt Hernández echter niet meer in de plannen van Carlo Ancelotti voor.

voetbalzone

Marca schrijft vrijdag dat Ancelotti Hernández simpelweg niet goed genoeg vindt en dat de Mexicaan nu 'onzichtbaar' is voor de coach. Volgens de grootste sportkrant van Spanje is de situatie nogal pijnlijk voor alle partijen: voor Ancelotti omdat hij met een speler zit die hij niet wil hebben, voor Hernández omdat hij moet blijven trainen zonder uitzicht op speelminuten, en voor Real omdat er toch nog een behoorlijk salaris moet worden betaald.

In het huurcontract van de 26-jarige Hernández zit een optie tot koop, maar Real zal daar dus zeker geen gebruik van maken. De Mexicaan begon dit seizoen in slechts een competitiewedstrijd in de basis en mocht zevenmaal invallen. In principe sluit hij in de zomer weer aan bij de selectie van United, dat echter zal gaan proberen om Hernández te verkopen.

Bezig met laden …