Ono belangrijk bij debuut voor Bochum

03 feb 2008, 18:36
Laatst bijgewerkt: 03 feb 2008, 18:36
Shinji Ono heeft met twee assists een zeer verdienstelijk debuut bij zijn nieuwe werkgever achter de rug. VfL Bochum won vanmiddag met 2-1 van de nummer twee in de Bundesliga, Werder Bremen. De ploeg kwam terug van een achterstand.

De Japanse oud-Feyenoorder kwam in de 67e minuut van de wedstrijd het veld op. Zijn club stond op dat moment al achter door een treffer van oud-Heerenveen-speler Daniel Jensen. Met zijn eerste balcontact bediende hij Benjamin Auer die kundig daarmee kundig de gelijkmaker scoorde.

Bij Werder een vervelende fase in de wedstrijd. Naldo kreeg vlak na de aansluitingstreffer de rode kaart voorgehouden, omdat hij een doorgebroken speler naar de grond trok. In de 84e minuut gaf Bochum de genadeslag. Opnieuw was het Ono die de voorzet gaf, ditmaal Anther Yahia de afmaker.