voetbalzone

Ono dicht bij overgang naar Bochum

03 jan 2008, 07:06
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2008, 07:06
Advertentie
Shinji Ono keert zo goed als zeker terug naar Europa. De spelmaker van het Japanse Urawa Reds heeft volgens Reuters een aanbieding van VfL Bochum in beraad en zal donderdag om de tafel zitten met de Bundesligaclub.

De oud-Feyenoorder, 28 inmiddels, heeft zijn zevende seizoen bij de winnaar van de Aziatische Champions League achter de rug. Door een aanhoudende enkelblessure was zijn tweede periode in zijn vaderland niet zo succesvol als het begin van zijn carrière, dat hem een transfer naar Rotterdam-Zuid opleverde.

De Japanners hebben al een andere smaakmaker als vervanger gecontracteerd, volgens verschillende lokale media. Voor een kleine twee miljoen euro vertrekt Naohiro Takahara bij Eintracht Frankfurt. De 28-jarige Japanse international zegt zelf echter nog geen beslissing genomen te hebben.

Ono is al jaren een van de pilaren van het Japanse voetbal. De 55-voudig international kwam op drie verschillende WK’s uit en stond aan de basis van het binnenhalen van de UEFA Cup met Feyenoord. Takahara speelde naast Eintracht Frankfurt ook voor Boca Juniors en Hamburger SV.
Bezig met laden …