voetbalzone

‘Ons doel is komend seizoen nóg verder te komen in de Champions League’

Erik van Dam25 jul 2016, 12:25
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2016, 12:25
Advertentie

Paris Saint-Germain legde vorig seizoen beslag op de Trophée des Champions, de Franse titel, de Coupe de France en de Coupe de la Ligue. Desondanks verving de clubleiding trainer Laurent Blanc door een nieuwe man: Unai Emery. Hij moet ervoor zorgen dat les Parisiens het in Europa nog beter gaan doen dan onder Blanc. Doelman Kevin Trapp hoopt dat de club daar inderdaad in gaat slagen.

/

Na de overwinning op Internazionale in de International Champions Cup (2-1) liet Trapp weten zin te hebben in het nieuwe seizoen. “Er valt nog veel te verbeteren, maar ik denk dat je ook nu al dingen ziet die beter gaan dan vorig seizoen. De nieuwe trainer vraagt veel van ons en we trainen hard, maar het gaat goed: we leren van wat we niet goed doen. Het doel van de club is en blijft de grote prijzen te pakken.”

“Vorig jaar wonnen we er vier, dat was goed. Het was ook ons doel de halve finale van de Champions League te bereiken, maar die haalden we niet. Maar dat maakte het nog geen slecht seizoen”, vindt Trapp. “Het doel is om nog verder te komen in de Champions League.” Teamgenoot Edinson Cavani is blij met de prima start en heeft ook vertrouwen in een mooie periode onder coach Emery. “We proberen door te gaan op de ingeslagen weg. Het seizoen wordt zwaar en lastig, dan is het fijn om alvast te winnen van een goede club als Inter”, vindt de spits.

Bezig met laden …