voetbalzone

Ontevreden Ferguson: 'Het is werkelijk belachelijk, een complete chaos'

Daniel Cabot Kerkdijk22 apr 2012, 10:25
Laatst bijgewerkt: 22 apr 2012, 10:25
Advertentie
/

Het seizoen is nog niet ten einde, maar Sir Alex Ferguson maakt zich al zorgen over de voorbereiding op komend seizoen. Liefst twaalf spelers van Manchester United maken deel uit van een voorselectie voor de Olympische Spelen in Londen. Ferguson vindt het naar eigen zeggen belachelijk dat spelers als Wayne Rooney en Ryan Giggs zo vlak voor het seizoen Groot-Britannië zouden kunnen vertegenwoordigen.

De Olympische Spelen eindigen een week voor aanvang van het nieuwe seizoen in de Premier League. David de Gea en Javier Hernández maken namens Spanje en Mexico eveneens kans om deel te nemen aan het toernooi. "Het is werkelijk belachelijk, een complete chaos. Ik weet niet hoe het met andere clubs is gesteld, maar ik denk dat een club als Tottenham Hotspur er ook onder zal lijden."

"Aston Villa heeft ook veel jonge spelers, dat kan Alex McLeish niet gebruiken." Ferguson heeft met bondscoach Stuart Pearce de afspraak dat geen enkele EK-ganger deel mag uitmaken van de Olympische selectie. Pearce mag voor de zomerspelen beroep doen op drie dispensatiespelers. De rest van de selectie moet bestaan uit spelers jonger dan 23 jaar.

Bezig met laden …