voetbalzone

Ontslag dreigt voor Jol; landgenoot in beeld om stokje over te nemen

Bart Kruyt29 sep 2013, 09:40
Laatst bijgewerkt: 29 sep 2013, 09:40
Advertentie

Paolo Di Canio werd al weggestuurd bij Sunderland en Martin Jol zou wel eens de tweede coach kunnen zijn die wordt ontslagen in de Premier League. Fulham is zeer teleurstellend begonnen aan het nieuwe seizoen en leed zaterdag nog een verdiende thuisnederlaag tegen promovendus Cardiff City. Na zes wedstrijden staat Fulham op vier punten en de achttiende plaats van de ranglijst.

/

Volgens de Daily Mirror is de kans groot dat Jol wordt ontslagen en zal worden opgevolgd door een landgenoot. René Meulensteen was een belangrijke kandidaat om de technische staf van de Nederlander aan te vullen, maar zou nu in beeld zijn om Jol te vervangen als hoofdtrainer bij Fulham. Meulensteen zit zonder baan sinds zijn vertrek bij Anzhi Makhachkala en was eerder jarenlang de assistent van Sir Alex Ferguson bij Manchester United.

Jol kan niets anders doen dan wachten op wat komen gaat. "Ik begrijp de frustraties van de supporters, die graag willen dat we strijden voor een plek in de top tien", zei de manager. "Ik blijf rustig, maar ik haat het als anderen nerveus en onrustig worden en schreeuwen om het ontslag van een coach. Natuurlijk is het pijnlijk: Cardiff City is waarschijnlijk geen ploeg die in het linkerrijtje zal eindigen en daar moeten we dus normaal gesproken van winnen. Maar dat hebben we niet gedaan."

Bezig met laden …