voetbalzone

Ontvoerders laten vader van Tévez na betalen van twee ton losgeld gaan

Gijs Freriks29 jul 2014, 19:17
Laatst bijgewerkt: 29 jul 2014, 19:17
Advertentie

Carlos Tévez heeft het trainingskamp van Juventus dinsdag verlaten. De aanvaller haastte zich naar Argentinië nadat hij te horen had gekregen dat zijn vader, Juan Carlos Cabral, in de ochtend was ontvoerd. Hij is na negen uur weer vrijgelaten, zo heeft de advocaat van de familie aan Clarín laten weten.

voetbalzone

Cabral werd om zeven uur ’s ochtends uit zijn auto gesleurd en de twee daders eisten vervolgens losgeld van de familie Tévez. Nadat er een bedrag van naar verluidt twee ton werd betaald, lieten de mannen Cabral weer gaan. Advocaat Gustavo Galasso laat weten dat het slachtoffer er ‘goed aan toe is’ en dat Cabral momenteel op het politiebureau is om zijn verhaal te doen.

Tévez kreeg van Juventus direct toestemming om van Turijn naar Buenos Aires te vliegen. Het is niet bekend wanneer de aanvaller weer terugkeert bij de regerend kampioen van Italië, maar hij is in ieder geval niet opgenomen in de selectie voor het oefenduel met Cesena van woensdagavond. Juventus start de competitie in het weekeinde van 30 en 31 augustus met een uitwedstrijd tegen Chievo.

Bezig met laden …