voetbalzone

‘Ontwikkeling Büttner gaat in ogen Sir Alex Ferguson volgens planning’

Peter Nusselder20 feb 2013, 09:14
Laatst bijgewerkt: 20 feb 2013, 09:14
Advertentie

Het was afgelopen zomer een van de opmerkelijkste transfers: Alexander Büttner die van Vitesse naar Manchester United vertrok. Een basisplaats heeft de Nederlandse linksback nog niet veroverd op Old Trafford, maar de beoogde opvolger van Patrice Evra presteert naar behoren bij de topclub.

/

De 24-jarige Büttner wordt in Manchester langzaam maar zeker klaargestoomd om toe te zijn aan een vaste plek bij de eerste elf, als de zeven jaar oudere Fransman op een dag afscheid zal nemen. Maandag stond de voormalig Vitesse-speler in de achtste finale van de FA Cup tegen Reading (2-1 overwinning) in de basis, en dat was alweer voor de tiende keer sinds Büttner de overstap naar United maakte.

In Manchester is men dan ook te spreken over de Nederlander, laat zaakwaarnemer Aleksander Bursac weten. “De ontwikkeling van Büttner gaat in de ogen van Sir Alex Ferguson volgens de planning”, vertelt de spelersmakelaar aan ELF Voetbal Magazine. De linkervleugelverdediger ligt nog tot medio 2017 vast bij de Engelse topclub.

Bezig met laden …