voetbalzone

'Ontzettend saai om te zien omdat Nieuw-Zeeland zo defensief speelde'

Daniel Cabot Kerkdijk24 jun 2010, 19:15
Laatst bijgewerkt: 24 jun 2010, 19:15
Advertentie

Gerardo Martino hield donderdagmiddag gemengde gevoelens over aan de laatste groepswedstrijd van Paraguay op het WK tegen Nieuw-Zeeland. Door de 0-0 in verzekerde Paraguay zich van de eerste plaats in groep F en een plek in de achtste finales, maar echt blij was Martino niet. "Ik ben tevreden met de kwalificatie, maar niet met de manier waarop we hebben gespeeld."

/

Martino was vooral teleurgesteld in zijn aanvallers, die nauwelijks kansen creëerden. "We hadden veel problemen in de linie waar we dat niet verwachtten, namelijk in de aanval.'' Paraguay heeft met Roque Santa Cruz, Lucas Barrios en Nelson Valdez drie erkende schutters, maar zij waren niet in staat veel uit te richten tegen de zwakke Nieuw-Zeelandse defensie.

Santa Cruz gaf toe dat hij en zijn maatjes voorin te weinig hadden laten zien. "Het was een hele moeilijke wedstrijd, waarschijnlijk ook ontzettend saai om te zien omdat Nieuw-Zeeland zo defensief speelde. In een wedstrijd als deze verwacht je een zege, maar het belangrijkste is dat we ons hebben gekwalificeerd.''

Bezig met laden …