voetbalzone

Onverwachte kus in de nek bij Lionel Messi gaat viraal

Jordi Tomasowa21 sep 2023, 07:00
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 01:29
Advertentie

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje

Fans van Lionel Messi kunnen zich donderdag opmaken voor een interview van de wereldkampioen met comedian Migue Granados. De interviewer publiceerde woensdag een opvallende teaser op X, voorheen Twitter. De 36-jarige sterspeler van Inter Miami is te zien in een filmpje wanneer hij plots in de nek wordt gekust door Granados. “Zullen we even babbelen, schatje?”, vraagt de comedian, waarop Messi antwoordt: “Kom maar op.”

Granados arriveerde maandag in Miami en had al laten doorschemeren dat hij een een exclusief interview met Messi zou hebben, maar pas deze woensdag bevestigde hij via een teaser dat het interview donderdag is te zien. “Hij ruikt geweldig... en zijn vrouw Antonela ook!", liet Granados weten in het programma ESPN Playroom. “We hebben de kus meerdere keren geoefend. Ik heb hem drie of vier kussen gegeven," bekende hij over de de teaser. Migue gaf aan dat hij ‘nerveus was voordat hij bij Messi thuis langsging’. “Ik kreeg migraine, maar toen ontspande ik me, want totdat we het interview opnamen hebben we een uur in de keuken gekletst.”

Granados is in Argentinië een bekende naam. De populaire comedian heeft 1,3 miljoen volgers op X en zelfs 2 miljoen op Instagram. Voor ESPN Playroom interviewde hij eerder ook al Ángel Di María en Leandro Paredes. Het interview met Messi is donderdag volledig te bekijken via Granados' streamingprogramma Soñé que volaba. De teaser op X is inmiddels al meer dan 10 miljoen keer bekeken.

Bezig met laden …