voetbalzone

Oogappel Van Gaal wuift suggesties weg: 'Nee, dat is echt belachelijk'

Matthijs van Laar30 dec 2015, 13:14
Laatst bijgewerkt: 30 dec 2015, 13:14
Advertentie

Chris Smalling moet lachen om de suggestie dat de spelers van Manchester United de laatste weken ondermaats hebben gepresteerd om Louis van Gaal het leven zuur te maken. Het abominabele spel van de Engelse grootmacht was volgens de Britse tabloids te wijten aan het feit dat de spelersgroep het heeft gehad met de Nederlandse oefenmeester. “Nee, dat is echt belachelijk”, zegt de stopper in The Guardian.

voetbalzone

“We spelen toch ook voor onze eigen toekomst?”, verklaart Smalling, die sinds de komst van Van Gaal een onbetwiste basisklant is bij United. “Dus het is absoluut niet zo dat we niet voor de manager spelen. We komen iedere wedstrijd het veld op om te laten hoe goed we zijn. Als we een goede dag hebben, kunnen we van iedereen winnen.”

De Engels international stelt dat Van Gaal niet is veranderd door de matige resultaten en de toegenomen druk. “Hij is al vanaf dag één dezelfde persoon. Hij gaat ook niet veranderen, daarom heeft hij door de jaren heen ook zoveel successen gekend. Ik zie dat in ieder geval niet gebeuren”, aldus Smalling.

Bezig met laden …